Gå till innehåll

DeZign Hus i Skåne ABett val i särklassDeZign Hus i Skåne AB startades som ett familjeföretag och numera är det sonen driver företaget, vi finns i nordvästra Skåne och grundades 2007. Vår affärsidé är att ha hög kvalité på helheten! DeZign, materialval, innovativ teknik, byggandet och servicegrad mot våra kunder.

Vi har idéerna och kan skapa en nyproduktion av villa tillsammans med kunden och en boendemiljö där ni kommer att trivas. Väljer ni ett arkitekt ritat hus från oss får ni en personlig attraktion med genomtänkta funktioner. Vår styrka är stenhus som består av lättbetong eller isolerblock/leca. Förverkligar era drömmar redan idag och kontakta oss!

Vi utför även kontinuerligt total renoveringar ”ROT” av villor, badrum, tak, plattsättning och murar. Vår specialitet är snickerier samt att lägga kakel och klinkers.

Vårt mål är att vid slutbesiktningsdagen vid nyproduktion inte skall ha några anmärkningar, för att ge alla våra kunder en trygghet och att de blir nöjda vid en husaffär.

Vi är försäkrade via FORA och vi följer de regler och riktlinjer som branschen arbetar efter och vi försöker hela tiden förbättra våra processer och tjänster, samt håller oss uppdaterade.

DeZign Hus var en av de första i Sverige med att börja mura med Finjas, Exact system. Nedan bild från en nyproduktion av villa i Ödåkra.DeZign Hus i Skåne AB är behörigt våtrums företag som är auktoriserade enligt ”BBV”

Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum. DeZign Hus är också medlem i ”PER” Plattsättnings

Entreprenörers Riksförening.

Vi älskar vårt jobb och tycker att det är trevligt att kunna förvekliga våra kunders drömmar.

Med vårt partnerskap med CWP har vi tillgång till kompetenta arbetare hela tiden med över 50 anställda.

Vi har kontor i Malmö ”Fosievägen 6” och Helsingborg ”Vasatorpsvägen 1C”.